شکر پنیر پسته زعفران

  • خواص شکرپنیر پسته زعفران

    •مصرف پسته در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد.
     - مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
     - خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند.
     - مغز و ذهن را تقویت می کند.
     - برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.
     - برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود.
     - پسته معده را تقویت می کند.
     - برای تسکین سرفه مفید است.
     - اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می کند.
     - جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.
     - جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.
    پسته چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامین ها بوده و کالری بالایی دارد ، مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه می شود
    در صورت ادامه مصرف پسته در طولانی مدت می توان به بهبودهای حاصل شده در فشارخون زمان خواب، واکنش عروق به اضطراب و کنترل فشار قلب امیدوار بود.

     

     

     

     

    ◊ زعفران گیاهی است که نشاط آور و شادی بخش بودن آن زبان زد خاص و عام است.
    زعفران دارای طبعی گرم و خشک است.
     

    از دیرباز درتمدن و فرهنگ ایران استفاده از زعفران برای تزئین و طعم دهنده پلو ها و خورشت ها مرسوم بوده و درحال حاضر نیز،ایرانیان طبق رسوم تمدن چندهزارساله خود در محافل و مهمانی ها از زعفران چه بعنوان دم نوش و دم کرده و چه به عنوان طعم دهنده غذاها استفاده درستی میکنند و لحظات درکنار هم بودن خود را صمیمی تر لذتبخش و فرحبخش میکنند.همانگونه که کانون گرم و محیط خانواده مورد توجه بسیار در فرهنگ ایران و ایرانی بوده است.
     

    همچنین نوشیدن دمنوش زعفران میتواند جایگزین بسیار مناسبی برای چای بعد غذا باشد،همانطور ک میدانید نوشیدن چای بعد از وعده غذایی بسیار مرسوم در ایران است درصورتی که همین چای عاملی برای جذب نشدن آهن غذا میباشد.پس با نوشیدن دم کرده زعفران میتوانید هم به هضم غذای خود کمک کنید و هم لحظات درکنارهم بودن را لذتبخش کنید.
     

    ضمنأ نوشیدن دمنوش زعفران بعد از صرف غذا علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد باعث تسهیل گردش خون شده و قاعده آور است.

     

    ذکر و یادآوری این مطلب خارج از لطف نیست که بدانیم،زندگی کردن به غیر از لذت بردن از زندگی و نعمات پروردگار و عبادت حق تعالی نیست،پس بیاییم زندگی خود را لذتبخش و رنگی شاد به آن بزنیم.

    در این صفحه به ذکر فوائد و خواص بیشمار زعفران به صورت اجمالی و تیروار میپردازیم و شما باانتخاب تیتر مورد نظرتان میتوانید مطالب تکمیلی آن موضوع را بخوانید و به اطلاعات خود درباره خواص و فوائد زعفران بیفزایید.

    زعفران به علت دارا بودن مواد و مزه تلخ موجب سهولت هضم غذا می شود،و شاید به موجب همین مزه تلخ است که معمولا آشپزهای ماهر باکمی قند یا شکر آن را میسابند.

    تحقیقات اخیر نشان می دهد که ترکیبات فعالی چون Crocin , Crocetin و انواع دیگری از کارتنوئیدها در زعفران وجود دارند که می توانند حالت توموری بافتها را کاهش دهند و خاصیت ضد سرطانی دارند و نیز می توانند میزان چربی سرم خون را کاهش داده و از ایجاد حالت هیپولیفمیک (hypolipemic) در سرم خون جلوگیری کند ، اکسیزناسیون بافتها را افزایش داده و نیز می تواند از اختلالاتی نظیر آلزایمر و پارکنیسون بطور قابل ملاحظه ای جلوگیری کند.
     
    همچنین از زعفران در درمان دامنه وسیعی از اختلالات جسمی مانند زکام ،نقح ،سوء ها ضمه یرقان، هپاتیت، اسپاسم و دیابت و … و نیز به عنوان یک ماده اشتها آور ،نشاط آور ،محرک معده و … استفاده کرد.